jueves, 20 de enero de 2011

NAVEGADOR WEB


QUÈ ÉS?


És una aplicació que permet a l'usuari recuperar i reproduir documents d'hipertext,  escrits en HTML, des de servidors web situats a qualsevol lloc del món. Aquesta xarxa de documents és coneguda com Teranyina mundial o World Wide Web (WWW). Els navegadors actuals permeten mostrar gràfics, seqüències de vídeo, sons, animacions i programes diversos a més de text i enllaços. La funció bàsica d'un navegador web és mostrar documents de text, segurament amb recursos multimèdia incrustats. Els documents poden estar ubicats a l'ordinador de l'usuari, però també poden ser a qualsevol altre dispositiu que hi estigui connectat i que tingui els recursos necessaris per a la transmissió., Aquests documents, habitualment anomenats pàgines web, tenen hipervincles que enllacen una porció de text o una imatge amb un altre document.

FUNCIÓ

L'objectiu principal d'un navegador web és mostrar informació a l'usuari. El primer pas es quan l'usuari introdueix una Uniform Resource Identifier (URI), en el navegador. El prefixe de l'URI determina com s'interpretarà. Els tipus d'URI més freqüentment usat comença amb http: i identifica un recurs per a ser obtingut a traver del Hypertext Transfer Protocol (HTTP).

NAVEGADORS WEB MÉS UTILITZATS
Mozilla firefox: La seva seguretat en línia és la màxima prioritat del Firefox. És gratuït, l'ajudarà a obtenir el màxim rendiment de la web. 
Google chrome: Un nou navegador ràpid de Google.
Internet Explorer 8: Dissenyat per ajudar a prendre el control de la seva privacitat i navegar amb confiança.Lliure de Microsoft.
Opera browser: El navegador més ràpid sobre la Terra, segur, potent i fàcil d'usar, amb una excel lent protecció de la privacitat.I és gratis
Safari: Safari per a Windows d'Apple, el navegador més innovador del món.
K-meleon: K-Meleon és un extremadament ràpid, personalitzable navegador, lleuger basat en el motor Gecko de Mozilla i dissenyat específicament per a Windows.
Flock: Mantingui's connectat amb els teus amics mentre navegues per la web. Treu el màxim partit de Facebook i Twitter amb Flock.
SRWare IRON: Optimitzada per a la velocitat, seguretat i flexibilitat.
 ! Flash Peak: Ràpid i fiable navegador web carrega amb les característiques com ara emplenar formularis, bloquejador de finestres emergents, gestió d'accés i protecció de la privacitat.
Lunascape Browser: Ràpid 3-en-1 navegador que augmenta la seva productivitat. Obtenir el millor conjunt de característiques, velocitat i flexibilitat.
 Maxthon Browser: 37 fitxes languages.Tear-off i de vídeo. Split gestos screen.Mouse. Touchscreen.Ad assassí. L'home que va venir Webware Premis dues vegades. Comparar i triar.
Avant Browser: El millor navegador web: Petit, ràpid, simple, altament configurable i extensible.













No hay comentarios:

Publicar un comentario